Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
3 muaj më parë
Andi Grup

DHOMË GJUMI, GARDEROBA!
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

DHOMË GJUMI, GARDEROBA!
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
3 muaj më parë
Andi Grup

A ka më mirë se me jetu në një lagje të qetë me ajër të pastër,
larg zhurmave dhe ndotjës.
Blejë shtëpi në lagjën "Kodrina e Artë"

📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

3 muaj më parë
Andi Grup

Urime muajin e shenjtë të Ramazanit.🕌
Agjërim të lehtë!
... Shiko më shumëSee Less

Urime muajin e shenjtë të Ramazanit.🕌
Agjërim të lehtë!
4 muaj më parë
Andi Grup

JETË E QETË AJËR I PASTËR!

📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

JETË E QETË AJËR I PASTËR!

📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
4 muaj më parë
Andi Grup

Hapësir e planifikuar për kuzhinë!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

Hapësir e planifikuar për kuzhinë!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
4 muaj më parë
Andi Grup

Rrugë dhe trotuare të gjera!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

Rrugë dhe trotuare të gjera!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
4 muaj më parë
Andi Grup

QETËSI DHE SIGURI!
Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

QETËSI DHE SIGURI!
Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
5 muaj më parë
Andi Grup

Katalogun për lagjen "KODRINA E ARTË" tani mund ta gjeni edhe online në webfaqen tonë:
andigrup-ks.com/katalogu/
... Shiko më shumëSee Less

Katalogun për lagjen KODRINA E ARTË tani mund ta gjeni edhe online në webfaqen tonë: 
https://andigrup-ks.com/katalogu/
5 muaj më parë
Andi Grup

HAPSIRË GJELBËRUESE!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

HAPSIRË GJELBËRUESE!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
5 muaj më parë
Andi Grup

Urime 13 vjet shtet!
#kosovashtet #pavarësi
... Shiko më shumëSee Less

Urime 13 vjet shtet!
#kosovashtet #pavarësi
5 muaj më parë
Andi Grup

Shtëpi me Panele Solare!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

Shtëpi me Panele Solare!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
6 muaj më parë
Andi Grup

PARKINGJE TË MJAFTUESHME!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

PARKINGJE TË MJAFTUESHME!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
6 muaj më parë
Andi Grup

... Shiko më shumëSee Less

6 muaj më parë
Andi Grup

Shtëpi që t'i plotëson të gjitha kushtet e nevojshme, për një fillim të ri!🙂

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

Shtëpi që ti plotëson të gjitha kushtet e nevojshme, për një fillim të ri!🙂

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
6 muaj më parë
Andi Grup

KODRINA E ARTË 🏡🏡🏡
Jetë e qetë, ajr i pastër!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

KODRINA E ARTË 🏡🏡🏡
Jetë e qetë, ajr i pastër!

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
6 muaj më parë
Andi Grup

Investimi i ri nga Andi Grup 🏡

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

7 muaj më parë
Andi Grup

Hartimi i projekteve të ndryshme, projektet ideore, projektet zbatuese, duke përfshirë matjet gjeodezike si dhe shqyrtimet gjeomekanike të nevojshme sipas normave dhe ligjeve në fuqi në fushën e projektimit.

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 [email protected]
🌐 www.andigrup-ks.com
... Shiko më shumëSee Less

Hartimi i projekteve të ndryshme, projektet ideore, projektet zbatuese, duke përfshirë matjet gjeodezike si dhe shqyrtimet gjeomekanike të nevojshme sipas normave dhe ligjeve në fuqi në fushën e projektimit.

Për më shumë informata na kontaktoni:
📍 Selami Pulaha, Ulpianë 10000 Prishtinë, Kosovë
📞 +383 44 404 778
📧 info@andigrup-ks.com
🌐 www.andigrup-ks.com
7 muaj më parë
Andi Grup

Urime Festat e Fundvitit!
#Andigroup
... Shiko më shumëSee Less

Urime Festat e Fundvitit!
#Andigroup
11 muaj më parë
Andi Grup

... Shiko më shumëSee Less