Kompania

Rreth Nesh

Andi Grup është formuar në vitin 2005 nga Faruk Kryeziu, i lindur me 29.03.1978, në fshatin Bubavec, Komuna Malishevë. Ka filluar studimet në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, Universtiteti i Prishtinës 1997/1998, duke i ndeprerë ato në shkurt të vitit 1998 në pamundësi të vazhdimit të tyre për shkak të luftës. U kthye për t’I vazhduar ato në fund të vitit 2000 dhe i përfundoi në vitin 2006/2007.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Misioni

Misioni ynë është të ofrojmë kualitet dhe cilësi në projektim dhe ndërtim.

Vizioni

Vizioni ynë është zgjerimi i aktiviteteve tona duke ofruar projekte dhe hapësira të ndryshme afariste dhe kolektive për klientët tanë.